Neve: Nagy Gergely

Fedőneve a bandában: the Great Greg

Született: 1976.02.06. 

Mióta tagja a bandának: 2010- (korábban 2000-2005)

Szerepe a bandában: hatlövetű és egyéb kisebb kaliberű, öltözékbe jól rejthető eszközök... Gitár - Fender Telecaster, vokál.

Előélet: Kimondani is szörnyű, de több, mint 20 éve kezdte a „fegyverforgatást”, alig 15 évesen már bandába szállt (fiatalkorúak veszélyeztetettsége okán) és azonnal a gengsztervilág mélyébe vetette magát. Egy patinás ólomléghajón érkezett az „Újvilágba” és a bandába. Korábban egyszer már gazdagította a gengszterek társaságát egy szép időszakban, de aztán pár évre irodistának állt. Lelke mélyén mindig vonzotta a banda, a korábbi bevetések emléke. 2010 elején a BLUESBERRY csábításának nem tudott nemet mondani, ismét bele vetette magát abba a világba, amitől sosem szakadt el igazán. Napközben most is húzza az igát kézelőben, füle mögött a tintaceruzával – jól álcázva kettős életét, de ha este a gengszterklubban nyakába akasztja a hatlövetűt, akkor szem nem marad… ööö… nyitva. Megjegyzés: rendkívüli veszélyeket rejtő munkássága a hatóságok figyelmének középpontjába helyezte!

Kedvencei: Robert Johnson, Django Reinhardt, Tommy Emmanuel, Jimmy Page 

Egyéb Bandák: Révész Sándor zenekara - Parázs, ZepSession, My Brother Jake Band, The Bluesberry Band, magánakciók akusztikus fegyverekkel…