TheBLUESBERRYBand


 

A The BLUESBERRY Band 1996-ban alakult Veszprémben.

 

 

 

A zenekar stílusa a rhytm & blues, amely stílus vidám, változatos koncertprogramot garantál. A műsort tagjainak korábbi és legújabb saját szerzeményei mellett sokak által ismert világslágerek alkotják, amelyeket a zenekar saját felfogásában újraértelmezve ad elő, ez által nem csak eljátsszák, hanem meg is élik azokat. Műsoruk így egyedi, pozitív energiával telített, maradandó élményt szerezve az őket hallgató közönségnek.

 

A The BLUESBERRY Band számos hazai (Sziget, VOLT, Veszprémfest, BalatonSound, Harley Fesztivál, Savaria Fesztivál, FringeFesztivál stb.) és európai hírű fesztiválon (Gronau Jazzfest, End of Summer, Veteranentreffen, Jazz-Bluesfest Holzminden, Brunnenfest, stb.) fellépett már. 2010-ben a világhírű Earth, Wind & Fire előtt, majd 2013-ban a szintén világhírnévnek örvendő előadó, Marcus Miller előzenekaraként is megállták a helyüket.

 

 

 

A BLUESBERRY-t mára a Balaton-felvidék legjobb rhytm & blues zenekaraként tartja számon a koncertlátogató közönség.

 

 

 

Az együttes tagjai:

 

 

Beke Gellért - trombita

 

Bratka Bori - szaxofon

 

Eckert Ervin - basszusgitár, vokál, zenekarvezető

 

Horváth Ákos - ének, gitár

 

Hovorka Pisti - pozan

 

Nagy Gergő - gitár, vokál

 

Nagy Robi - billentyűs hangszerek

 

Váti Andris - dob

 

Elérhetőségek:  

 

facebook: The-Bluesberry-Band

 

e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. ;    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.     

 

telefon: 0036-209-716-134

 

 https://youtu.be/0J_Vv-0fr5w

https://www.youtube.com/watch?v=rxijnRvCQLI